CULORILE CARE ÎȚI ÎMBOGĂȚESC GARDEROBA ÎN 2022

Te vom ajuta să porți cu încredere orice culoare

Inspirăte din aceste ținute

Roșu.

Culoare intensă, care simbolizează energie, putere, determinare. Culoarea roșie este utilizată dese ori în industria cosmeticelor pentru a scoate în evidență eficiența produselor promovate. În mod similar, industria auto-motiv utilizează culoarea roșie pentru a pentru a marca viteza. Roșu este o culoare primară. Combinația de culori roșu și albastru este unul dintre combinațiile preferate din toate timpurile. Cine poate trece peste o cămașă clasică cu dungi? Este din toate punctele de chintesența de inspirație franceză Chanel atunci când este purtată cu o pereche de blugi și un blazer roșu. Alternativ, poți purta o cămașă albă sub geacă pentru a evidenția luminozitatea roșului și contrastul blugilor tăi albaștri.

Albastru.

Încredere, libertate, vise și speranțe sunt câteva dintre calitățile pe care culoarea albastră le are. Inspiră un sentiment de calamitate. Culoare albastru simbolizează iubire necondiționată și afecțiune. Albastru este o culoare primară. În nuanțe de pastel și stilizată corect, această culoare poate atrage multe priviri. Asortează albastrul pastel cu roz pastel pentru ținută de primăvară autentică. Încearcă un pulover moale din cașmir albastru cu o jacheta roz pentru un look de zi, care să topească orice resturi de iarna. Înmoaie o ținută clasică all-black cu niște bomboane pastelate de braț. Această combinație de culori funcționează bine cu un pantof statement alb stiletto, pentru a uniformiza paleta de culori.

Verde.

Culoarea verde este foarte des utilizată în diferite afaceri datorită faptului că simbolizează natura, evoluție, fertilitate. Culoarea verde este de asemenea, culoarea asociată banilor și simbolizează prosperitate. Verde este o culoare secundară. Nu e nimic mai plăcut decât mirosul de iarbă proaspăt tăiată într-o zi călduroasă de vară, ceea ce înseamnă că combinația dintre verde și galben este una foarte reușită. Dacă tonul pielii tale este cald, concentrează-te pe verde muștar, kaki și verde închis. Dacă tonul pielii tale este rece, scoate în evidență o ținută prin adăugarea de galben strălucitor și verde florescent.

Portocaliu.

Portocaliu este o culoare vibrantă, plină de viață cu efect revitalizant. Ajută la crearea de noi atitudini pline de bucurie și energie. Portocaliul este o culoare caldă, care emană căldură, însă care este mai ușoară decât roșul. Portocaliu este o culoare secundară. Portocaliul și albastrul sunt schema de culori perfectă pentru a fi utilizate pentru o tehnică de blocare a culorilor. Optează pentru pantaloni albaștri și adaugă un top portocaliu sau alege o piesa care să îmbine amestecul albastru-portocaliu. Pentru ceva puțin diferit, încercă asocierea dintre portocaliu ars și albastru bleumarin  închis. Indiferent de modul în care alegi să porți aceste nuanțe, asigură-te că adăugi pantoful perfect. Un pantof nude nu va da doar accentul potrivit ținutei tale, ci va lega toată strălucirea  într-un singur răsărit minunat de soare.

Mov.

Această culoare este conectată cu măiestria, roialitatea, luxul, ambiția și misterul. Se formează printr-un amestec dintre roșu intens și albastru deschis dând un aer de romantism dar și un plus de sofisticare. Mov este o culoare secundară. O combinație între mov și coral face o ținută de vară plină de  încredere. Coralul este măgulitor pentru toate tonurile pielii, iar nuanțele profunde, bogate de violet îi conferă cantitatea potrivită de contrast pentru a se asigura că nu este prea izbitoare. Încearcă un top coral asortat cu o geanta sau un pantof mov strălucitor si adaugă câteva accesorii aurii.

Alb.

Non-culoarea alb rezonează cu puritate și speranță. Albul marchează începutul unei industrii. Această culoare este dese ori utilizată în promovarea produselor lactate, dar și a serviciilor medicale datorită faptului că simbolizează puritate, curățenie și curățenie. În timp ce alb merge cu orice, nimic nu arată mai fantastic decât atunci când este asociat cu violet. Îți face pielea să pară cremoasa și pur și simplu debordează de feminitate și senzualitate. Această combinație este deosebit de versatilă încât poți amesteca câteva accesorii de aur și argint pentru a face tranziția de a o ținută de zi la una de seară, în oraș, cu prietenii.  

Negru.

Negrul este în același timp o (non)culoare plină de mister, dar simbolizează și tristețe profundă. Negrul aduce un strop de eleganță în orice tip de ținută, iar în același timp este asimilat cu marcarea unor evenimente triste din viața oamenilor. Această (non) culoare este, de asemenea, considerată că are un aspect profesional și formal. Portocaliu asortat cu negru. Fie că este vorba despre o rochie care îmbină perfect această combinație de culori strălucitoare sau că vorbim de articole individuale, această combinație este năucitoare. Nimic nu ridică all-black mai mult decât o culoare strălucitoare, îndrăzneață, ca și portocaliul. Nu te sfii să porți un pantalon viu colorat. Încearcă un pantalon cu talie înaltă și etalează-ți abdomenul cu elementul must-have din acest sezon, un crop top negru. Pentru cele dintre voi care preferă să-și păstreze abdomenul sub acoperire, încercați o bluză supradimensionată băgată în pantaloni.

Galben.

Galbenul este o culoare puternică care simbolizează căldură, soare, toamna și fericire. Dacă asociem culoarea cu mâncarea, aceasta are abilitatea de a stimula ochii privitorului generând o atmosferă plăcută. Culoarea galben este de cele mai multe ori asociată cu serviciile de taxi. Totodată, se recomandă a evita această culoare atunci când vorbim despre servicii de securitate. Galben este o culoare primară și poate arăta minunat în combinații de culori precum verde, albastru, negru sau chiar alb.

Maro.

Culoarea maro simbolizează un sentiment de întreg, ‚cu picioarele pe pământ’ și de fericire. Este culoarea care în mod universal simbolizează integritate și poate fi utilizată în orice tip de afaceri. De cele mai multe ori, veți regăsi această culoare în promovarea serviciile în legătură cu materiale lemnoase. Nuanțele de bronze și culorile neutre pot fi dificil de asortat, motiv pentru care este foarte simplu să creezi un fiasco dacă nu asortezi corect. Încearcă să combini aceste nuanțe de culori cu un maro cremos. Cheia pentru a menține combinația interesantă și potrivită pentru toate tonurile pielii este să vă asigurați că te joci cu textura și nuanța, așa că încercați o fustă corduroy cu un camisol din satin.

Gri.

Această culoare dese ori simbolizează emoții, însă este culoarea care se potrivește foarte bine la a fi asortată cu alte culori. Datorită faptului că inspiră experiență, această culoare poate fi utilizată cu scopul de a emana putere și rezistență. Gri și roz reprezintă o combinație de culori reușită, aptă de a crea un look excelent pe care îl poți folosi pe tot parcursul anului cu câteva piese versatile. Nu există limitări în ceea ce privește modul în care poți utiliza această combinație de culori vestimentare. Un pantalon gri închis cu un top roz pal poate arata foarte bine. Extinde tema culorilor până la accesoriile tale și nu uita să incluzi articolul must-have din acest sezon – pălăria cu margini largi.